Haukun Hyväksi

Yksityiskoulutus ja ongelmakäytösten hoito

Kun haluatte
lemmikkinne parasta

Hinnasto

hierontakerta/koira + matkakorvaus

40 €

Ongelmakäytösten hoito/koira + matkakorvaus

150 €/ ensimmäinen käynti (1,5-2h)

Ongelmakäytösten hoito/koira + matkakorvaus

60 €/h

Yksityiskoulutus/koira + matkakorvaus

60 €/h

Matkakorvaus

0,50 €/km

ALV 24% sis. hintaan

YKSITYISKOULUTUS JA ONGELMAKÄYTÖSTEN HOITO

Tarvitsetko apua koirasi käytösongelman kanssa? Vaikeuttaako jokin koiran käytös arkea? Arki koiran kanssa ei ole aina helppoa sen enempää omistajalle, ympäristölle kuin koiralle itselleen.

Koiran käyttäytymisen taustalla oleva syy tulisi löytää. Pelkkä kieltäminen ja/tai rankaiseminen voi vain pahentaa käytöstä. Koulutuksella pyritään vaikuttamaan syyhyn eikä pelkkään seuraukseen. Syy koiran käyttäytymiseen voi olla hyvinkin moninainen ja siksi koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi tulee kartoittaa.

Ongelmakäytöksen taustalla voi myös olla kipu tai jokin muu terveyshaitta, jolloin käynti eläinlääkärillä on tarpeellinen.

YLEISIMPIÄ ONGELMIA:

Yksityiskoulutus
Voit varata yksityistunnin joko yksin tai kaverin kanssa. Koulutus räätälöidään juuri sinun/teidän tarpeita vastaavksi. Tarvitsetko yksilöllisempää ohjausta esim. kontaktissa, luoksetulossa, motivoinnissa.

Yksityisasiakkaiden kanssa tehdään aina kirjallinen koulutussopimus. 

KOULUTUS

Jokaiselle koiralle suunnitellaan yksilöllinen koulutussuunnitelma kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden. Menetelmänä käytän positiivista vahvistamista. Koulutuksessa koiralle opetetaan ongelmakäytöksen korvaava toiminto. Koulutus vaatii sekä aikaa että sitoutumista.

Koulutukset toteutetaan tarpeiden mukaan joko tapaamisena asiakkaan kotona tai etäyhteydellä. Ennen ensimmäistä tapaamista saat täytettäväksi esitietolomakkeen, josta saan tietoa tilanteesta jo ennen ensimmäistä tapaamista.

Yksinoloon liittyvissä ongelmissa on hyvä varautua useamman kuukauden kestävään koulutukseen. Useimmiten koulutuksen onnistumisen kannalta on tärkeätä, että koira ei altistu enää yksinolosta johtuvalle pelolle. Koulutuksessa eteneminen on aina yksilöllistä.

Yksinolo-ongelmien koulutus tapahtuu pääsääntöisesti etäyhteydellä.

Osoite

Arvolantie 165
08680 Lohja

Seuraa meitä facebookissa